Dalhini Musik består af:

 

ARNE DAHL - SANG OG KEYBOARD

Kapelmester Arne Dahl startede i 1950 som professionel musiker med "Brdr. Dahls Orkester", der i 1960 skiftede navn til "Dalhini Musik". Arne har med mere end 45 års erfaring i branchen oparbejdet en fantastisk rutine og erfaring  blandt andet gennem flere års turnevirksomhed i Skandinavien. Arne har gennem tiden besat mange forskellige pladser i orkestret, idet han behersker instrumenter som orgel, guitar, hawaii-guitar, banjo, saxofon, violin m.m. I en årrække har Arne tillige varetaget rollen som musiklærer. Repertoiret er meget alsidigt.

Du kan også booke morgenmusik hos Arne Dahl - se www.morgenmusikanterne.com.

ANJA DAHL - SANG OG SLAGTØJ

Anja Dahl - datter af kapelmester Arne Dahl - er orkestrets yngste medlem, og et livligt indslag på enhver scene. Med sin trænede stemme fortolker hun med energi og indlevelse country-klassikere såvel som stille ballader. Anja er opflasket med musik, og startede som 6-årig på orgelbænken, men har senere fundet sin plads blandt de rytmiske instrumenter. Anja kan endvidere opleves i pop/rock orkestret "Kopimaskinen".

FLEMMING CHRISTENSEN - SANG OG GUITAR

Med mere end 30 års musisk ballast supplerer Flemming som guitarist og sanger orkestret perfekt. Hans alsidige musikalitet kommer endvidere til udtryk gennem beherskelse af en række instrumenter som klaver, orgel, harmonika, bas mv. Flemming har medvirket i en række revy- og teatersammenhæng, og kan ligesom Anja opleves i pop/rock orkestret "Kopimaskinen".